Marabou Glass

Marabou Glass

Nej, GB. Den är inte så stor som ni tror.

Nej, GB. Den är inte så stor som ni tror…

Jag hade redan dragit ner förväntningarna när jag köpte Marabouglassen, en av årets glassnyheter från GB. Jag visste att den skulle vara liten, men att den skulle vara SÅ liten var ändå en besvikelse. Det stora pappret/påsen glassen kommer i bidrar såklart till att man tror att glassen skall vara större än den är. Klassiskt säljtrick som jag egentligen är för gammal för att gå på. Men ändå!

Folk som köper denna glass är väl ändå de som gillar Marabouchoklad, men chokladlagret på den här är så tunt att man knappt känner den ljusa chokladsmaken man vill åt. Innanför finns en vaniljglass som som ser ut och smakar som Magnum Classic.

Betyg:
1

Slutsats:
Jag vågar nästan slå vad om att 2013 är både första och sista året vi ser Marabouglassen. Den känns oinspirerad och den som köper den kommer knappast göra det igen, främst p.g.a. det dyra priset i förhållande till glassens storlek. Lite roligt ändå är att man använder samma omslagspapper som på de vanliga chokladkakorna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s